Schoolpas

Alle leerlingen van het Veluws College zijn in het bezit van een schoolpas. Deze pas is persoonsgebonden en daarom voorzien van een foto. Gedurende de hele opleiding aan onze school blijft deze pas geldig. Op de pas staat een tegoed van € 2,50 dat gebruikt kan worden voor printen en kopiëren.

Veelzijdig in gebruik

Met de pas heb je als leerling toegang tot de computers in de mediatheek en kun je printen en kopiëren. Daarnaast is de pas een identificatiemiddel voor toegang tot door school georganiseerde evenementen, zoals schoolfeesten.

Opwaarderen

De leerling kan met een pinpas geld op de pas zetten bij de pinterminal op school. Daarnaast is het mogelijk om online de pas op te waarderen. De pas kan dan dus ook thuis of elders opgeladen worden. Klik hier om je pas online op te laden. Om veiligheidsredenen raden we je aan niet meer dan € 25,00 tegoed op je pas te zetten.

Verlies en diefstal

Met de pas moet je net zo zorgvuldig omgaan als met een portemonnee: bij verlies kunnen anderen het tegoed gebruiken. Heb je de pas verloren? Of is hij gestolen? Laat je pas dan zo snel mogelijk blokkeren door de betaalsysteembeheerder, mevr. J. van Vliet op de leerlingenadministratie. Het tegoed op de onbruikbare pas wordt automatisch op de nieuwe pas gezet. Voor € 7,00 kun je zelf een nieuwe Veluws Collegepas aanschaffen. Vraag daarvoor een formulier aan bij de betaalsysteembeheerder. Je blijft als leerling zelf verantwoordelijk voor verlies of diefstal.

Inleveren

De pas blijft eigendom van het Veluws College en wordt na het examen of bij het verlaten van de school weer ingeleverd. Zorg ervoor dat er dan geen tegoed meer op je pas staat.

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie en handleidingen.