Activiteiten voor iedereen

Gedurende het schooljaar vinden er diverse evenementen plaats voor onze leerlingen. In onze jaaragenda staat precies wanneer deze plaatsvinden. Voor een overzicht van de kosten voor de diverse activeiten, klik hier.

Onderstaande activiteiten zijn voor leerlingen uit alle leerwegen:

Sportdagen

Tijdens het hele schooljaar organiseren we verschillende sportevenementen. Vanzelfsprekend is er een aantal sporttoernooien waar je jouw krachten kunt meten met leerlingen van andere klassen of scholen, maar ook met docenten. Er zijn voetbal- en basketbaltoernooien, en we organiseren ook sportdagen in en om het water.

Ook dit schooljaar organiseren we weer CB-loop voor alle leerlingen van VC Cortenbosch die geïnteresseerd zijn. Deze loop is verplicht voor de Sport+ leerlingen.
De CB loop vindt plaats in het Orderbos en is vrij toegankelijk voor een ieder die wil komen aanmoedigen. We kijken uit naar deze heel gezellige en sportieve middag, maar we gaan eerst met zijn allen stevig trainen!

Fit & Fun

Een paar keer per schooljaar organiseren wij op dinsdagmiddag Fit & Fun. Leerlingen en docenten kunnen elkaar uitdagen om eens lekker tegen en met elkaar te sporten.

Excursies langer dan 1 dag

In de brugklas starten we met kennismakingsdagen. Leerjaar 3 gaat op een meerdaagse werkweek aan het begin van het schooljaar en leerjaar 4 een midweek naar het buitenland (naar keuze).

Feest

We houden wel van een feestje, dus voor elk leerjaar organiseren wij een feestavond. Deze worden altijd druk bezocht! Het is erg leuk om leerlingen en leraren enthousiast te zien dansen. Leerjaar 4 heeft na de examens natuurlijk het spectaculaire Gala waar iedereen vier jaar lang naar uitkijkt!

Sinterklaasviering

Alle klassen vieren Sinterklaas op een manier die ze zelf leuk vinden: met surprises en gedichtjes, of met een activiteit buiten school. Het belangrijkste is dat je met je klas en je mentor een leuke middag doorbrengt.

Klassenuitje

Alle mentoren organiseren ieder jaar met hun klas een klassenuitje om de sfeer en het gevoel van saamhorigheid binnen de groep te bevorderen. Wij streven ernaar de kosten beperkt te houden, ongeveer € 25,00.

Van alle activiteiten worden foto’s gemaakt. Kijk op onze Social Media om foto’s van onze activiteiten te bekijken.